A fost dechis dosar penal în cazul depozitului de artificii din Agigea DISTRUS într-un incendiu

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală în cazul depozitului de artificii din comuna Agigea care a fost distrus, duminică, într-un incendiu, după ce s-a constatat că articole pirotehnice erau depozitate în condiţii ilegale.

118 afișări
Imaginea articolului A fost dechis dosar penal în cazul depozitului de artificii din Agigea DISTRUS într-un incendiu

Dosar penal în cazul depozitului de artificii din Agigea distrus într-un incendiu

Potrivit poliţiştilor constănţeni, lucrători ai Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase (SAESP) s-au sesizat după ce un incendiu a izbucnit, duminică, la o anexă a unei proprietăţi, ce s-a dovedit apoi că era un depozit în care articole pirotehnice erau depozitate în condiţii ilegale.

”Cu această ocazie au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe kilograme de articole pirotehnice, care erau depozitate într-un container în condiţii ilegale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Marius Niculescu.

Drept urmare, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere din culpă şi operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, cercetările fiind continuate de către poliţiştii SAESP.

Pompierii ISU Dobrogea din Constanţa au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de artificii din Agigea. Trei autospecialele cu apă şi spumă au intervenit pentru a stinge focul, în urma incendiului, o persoană care se afla în interior, fiind rănită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici