A promis 400 de euro poliţiştilor după ce a fost prins la volan fără permis şi băut

Un bărbat a fost prins duminică în flagrant delict după ce a promis unor poliţişti din judeţul Dolj 400 de euro ca să nu îi întocmească dosar penal. Inculpatul a fost depistat la volan fără permis şi băut.

166 afișări
Imaginea articolului A promis 400 de euro poliţiştilor după ce a fost prins la volan fără permis şi băut

A promis 400 de euro poliţiştilor după ce a fost prins la volan fără permis şi băut

Potrivit Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sâmbătă seara, în comuna Melineşti, un echipaj de poliţie rurală format din doi agenţi de poliţie a depistat în trafic un şofer care nu deţinea permis de conducere.

După oprirea maşinii, poliţiştii l-au testat cu aparatul Drager Test, rezultând 1,1 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde i-au fost prelevate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul derulării acestor activităţi, şoferul a promis echipajului 400 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

Poliţiştii au refuzat propunerea şi au anunţat organele judiciare din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, care au procedat la sesizarea procurorului, sub coordonarea căruia s-au desfăşurat de activităţi procedurale pentru probarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză.

Inculpatul a fost reţinut, iar duminică Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici