Accident cu cinci maşini pe centura de nord a Ploieştiului: Două persoane au fost rănite grav şi opt uşor

Două persoane au fost rănite grav şi alte opt au suferit răni uşoare, într-un accident produs, sâmbătă, pe centura de nord a municipiului Ploieşti, în accident fiind implicate cinci autovehicule, între care patru autoturisme şi o autoutilitară.

174 afișări
Imaginea articolului Accident cu cinci maşini pe centura de nord a Ploieştiului: Două persoane au fost rănite grav şi opt uşor

Accident cu cinci maşini pe centura de nord a Ploieştiului: Două persoane au fost rănite grav şi opt uşor (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, accidentul s-a produs sâmbătă la prânz pe şoseaua de centură din nordul municipiului Ploieşti.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism Ford a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de o autoutilitară.

La rândul său, autoutilitara a fost proiectată pe celălalt sens de mers, de pe care derapase autoturismul Ford, unde s-a ciocnit cu alte trei maşini. În primă fază, martorii au anunţat că patru persoane au fost rănite, însă în urma intervenţiei echipajelor SMURD şi ale ambulanţei doar doi răniţi au fost transportaţi la spital.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat că în afară de cei doi răniţi transportaţi la spital alte opt persoane au primit asistenţă medicală la locul accidentului, fără a fi nevoie ca cei opt să fie duşi la spital.

În urma accidentului, traficul rutier pe centura de nord a Ploieştiului este restricţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici