Accident cu microbuzul Jandarmeriei, aflat în misiune: Opt jandarmi erau în vehicul

Un microbuz al Jandarmeriei, aflat în misiune, a fost implicat, vineri, într-un carambol pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Nistoreşti, judeţul Prahova, în urma impactului nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1364 afișări
Imaginea articolului Accident cu microbuzul Jandarmeriei, aflat în misiune: Opt jandarmi erau în vehicul

Accident cu microbuzul Jandarmeriei, aflat în misiune: Opt jandarmi erau în vehicul

Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti, Adrian Oancea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în microbuzul instituţiei, implicat în accident se aflau 8 jandarmi, care mergeau în misiune la Sinaia.

Plecam într-o misiune. Ne-a lovit din spate. Şoferul respectiv a motivat că nu au ţinut frânele. Nu avem oameni accidentaţi, doar pagube materiale. În microbuz se aflau 8 jandarmi”, a spus Oancea.

Poliţiştii rutieri din Prahova sunt la faţa locului şi cercetează modul în care s-a produs accidentul în care au fost implicate patru maşini, într-o tamponare în lanţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici