Accident cu şase maşini pe A1, traficul este blocat pe sensul către Piteşti

Şase maşini au fost implicate într-un accident pe Autostrada 1, Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 20, în urma accidentului nefiind nicio persoană rănită, potrivit ISU Giurgiu.

1641 afișări
Imaginea articolului Accident cu şase maşini pe A1, traficul este blocat pe sensul către Piteşti

Accident cu şase maşini pe A1, traficul este blocat pe sensul către Piteşti

"În data de 25 noiembrie 2016, în jurul ore 16.55, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs pe A1 Bucureşti Piteşti, la kilometrul 20, pe sensul de mers către Piteşti, în care au fost implicate şase autoturisme. După sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că nu sunt persoane încarcerate, acestea nu au traumatisme vizibile la prima evaluare şi nu au solicitat îngrijiri medicale", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Cătălin Neguţ.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu motor de descarcerare de la Detaşamentul Bolintin Deal, o ambulanţă SMURD de la acelaşi departament, alte două ambulanţe SMURD, dintre care una de la ISU Bucureşti Ilfov şi o autospecială pentru transport multiplu, care a fost întoarsă din drum.

La momentul transmiterii ştirii, circulaţia este blocată pe A1, pe sensul de mers către Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici