Accident cu victime în Capitală: patru persoane au fost rănite după ce două tramvaie s-au ciocnit

  • Persoanele rănite au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar trei dintre ele au fost transportaţi la spital.
1210 afișări
Imaginea articolului Accident cu victime în Capitală: patru persoane au fost rănite după ce două tramvaie s-au ciocnit

Accident cu victime în Capitală: patru persoane au fost rănite după ce două tramvaie s-au ciocnit

Patru persoane au fost rănite după ce două tramvaie s-au ciocnit pe un traseu din Bucureşti. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar trei dintre ele au fost transportaţi la spital.

Accidentul a avut loc sâmbătă pe Şoseaua Progresului în zona Răzoare. Două tramvaie aflate pe acelaşi sens de deplasare s-au ciocnit şi patru persoane au necesitat acordarea primului ajutor. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una a refuzat, fiind rănită uşor.

La faţa locului au acţionat două autospeciale SMURD, o motocicletă SMURD şi o ambulanţă. Poliţia face verificări şi urmează să stabilească de ce s-a produs accidentul de pe Şoseaua Progresului.

Conform Brigăzii Rutiere, conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care era oprit în staţie, pentru îmbarcarea/debarcarea pasagerilor.

Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timişoara a fost restricţionat pentru cercetări.

Ambii conducători de tramvaie au fost testaţi, rezultatul fiind negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici