Accident cumplit de muncă. Angajatul unei companii de salubritate a murit strivit de vidanja firmei, condusă de colegul său. VIDEO

  • Un angajat al unei firme de salubritate din Orşova, în vârstă de 57 de ani, a murit, luni
  • Bărbatul a fost strivit de vidanja condusă de colegul său
  • Cei doi goleau apa dintr-un canal
1170 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit de muncă. Angajatul unei companii de salubritate a murit strivit de vidanja firmei, condusă de colegul său. VIDEO

Angajat al unei firme de salubritate din Orşova, strivit de vidanja firmei

Potrivit reprezentantului firmei unde cei doi bărbaţi erau angajaţi, şeful de echipă era împreună cu colegul său, şofer, la o acţiune de golire a apei dintr-un canal.

Bărbatul, în vârstă de 57 ani, ar fi coborât să-l dirijeze pe colegul său care dădea cu spatele. Omul s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut sub roţile maşinii.

Şoferul nu l-a văzut şi a trecut cu vidanja peste el.

„E un accident de muncă. Probabil a fost neatent, şeful de echipă, s-a împiedicat şi a căzut sub maşină, iar şoferul, mă rog, nu l-a putut surprinde în zona vizuală a oglinzilor şi a trecut cu roţile din spate peste el. A rezultat decesul. Avea 57 de ani”, a declarant, pentru MEDIAFAX, patronul firmei de salubritate, Constantin Popescu.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

„Un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autovehicul special, la efectuarea manevrei de mers înapoi a accidentat mortal un alt bărbat de 57 de ani din Orşova. S-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârţirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici