Accident cumplit în Braşov: Un bărbat care lucra la faţada unui imobil a căzut de la etaj. Impactul i-a fost fatal

  • Un bărbat care lucra la faţada unui imobil, a murit, sâmbătă dimineaţa, după ce a căzut de la etajul trei al unui imobil
  • Accidentul de muncă este investigat acum de reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) şi de Poliţia Braşov
5095 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Braşov: Un bărbat care lucra la faţada unui imobil a căzut de la etaj. Impactul i-a fost fatal

Accident cumplit în Braşov

Sâmbătă, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Codlea a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care desfăşura lucrări la faţada unui imobil amplasat pe raza municipiului Codlea, a fost implicat într-un accident de muncă.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliţie au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla în timpul programului de lucru, s-ar fi precipitat de la etajul trei al clădirii. Cadrele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul persoanei”, potrivit Poliţiei Braşov.

Cadavrul urmează să fie ridicat si transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului.

„Cu privire la acest incident au fost înştiinţaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului de muncă”, anunţă Poliţia Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici