Accident cumplit în Constanţa: Un bărbat a murit carbonizat după ce a intrat cu scuterul într-un camion

Un bărbat a murit carbonizat vineri la prânz, după ce a intrat într-un camion, iar scuterul pe care îl conducea a luat foc.

358 afișări

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 12.15, la intersecţia străzilor Alba Iulia cu Strada Verde.

"Bărbatul aflat pe scuter a pătruns în intersecţie de pe Strada Verde fără să se asigure şi a fost izbit în plin de un camion care circula pe drumul cu prioritate. În urma impactului, scuterul intrat sub camion a luat foc, iar flăcările l-au cuprins imediat şi pe conducătorul acestuia, care a decedat carbonizat", au precizat reprezentanţii SPR Constanţa.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, pompierii reuşind să stingă repede flăcările, dar pentru motociclist nu s-a mai putut face nimic.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la morgă pentru necropsie.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat mai mult de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici