Accident cumplit pe o stradă din Alba. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de o maşină

Bărbatul de 42 de ani surprins de o maşină pe stradă şi accidentat grav, marţi seara, în Onna Mureş, judeţul Alba, a murit, au anunţat reprezentanţii IPJ Alba.

808 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit pe o stradă din Alba. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de o maşină

Accident cumplit: Bărbat dus la spital în comă, după ce a fost lovit de o maşină în Ocna Mureş

UPDATE Bărbatul lovit de maşină în Ocna Mureş a murit

Bărbatul lovit marţi seara de o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani în Ocna Mureş a murit.


Un bărbat de 42 de ani a fost transportat la spital în comă, după ce a fost implicat într-un accident produs marţi seara în Ocna Mureş, judeţul Alba. Potrivit poliţiştilor, acesta se deplasa pe stradă şi a fost lovit de o maşină.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul de 42 de ani a fost lovit de o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani.

„Un bărbat de 42 de ani, din Ocna Mureş, care se deplasa neregulamentar, pe partea carosabilă, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Ocna Mureş. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni grave şi a fost transportat, în comă, la spital”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Alba.

Aceştia au precizat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Taguri:
pieton,
comă,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici