Accident de vânătoare în Gorj: Un bărbat, la spital după ce a fost împuşcat accidental

Un bărbat de 43 de ani, din oraşul Novaci, a fost împuşcat accidental, marţi, la o partidă de vânătoare desfăşurată pe fondul Gilort, din judeţul Gorj. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

965 afișări
Imaginea articolului Accident de vânătoare în Gorj: Un bărbat, la spital după ce a fost împuşcat accidental

Accident de vânătoare în Gorj: Un bărbat, la spital după ce a fost împuşcat accidental

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul din Novaci a fost împuşcat în umăr, în timp ce participa, împreună cu câteva persoane, la o partidă de vânătoare legală. Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare 12 Gilort.

"Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ca urmare a faptului că un bărbat de 43 de ani, din Novaci, a fost împuşcat de un alt bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, din greşeală, în timpul unei partide de vânătoare care era autorizată. Cei doi bărbaţi deţineau legal armele de vânătoare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul împuşcat accidental în umăr a fost transportat iniţial la spitalul din Novaci, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici