Accident dramatic. Un tânăr a fost prins sub roţile tramvaiului. Circulaţie întreruptă pe liniile 1 şi 10

Circulaţia tramvaielor pe liniile 1 şi 10, pe ambele sensuri, pe Şoseaua Nicolae Titulescu din Capitală, a fost blocată după un tânăr a fost călcat de tramvai, el fiind transportat în stare de inconştienţă la Spitalul Floreasca. Primele verificări arată că ar fi traversat neregulamentar.

4461 afișări
Imaginea articolului Accident dramatic. Un tânăr a fost prins sub roţile tramvaiului. Circulaţie întreruptă pe liniile 1 şi 10

Un tânăr a fost prins sub roţile tramvaiului. Circulaţia este întreruptă pe liniile 1 şi 10

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost călcat de tramvai, marţi, pe Şoseaua Nicolae Titulescu, între Dr. Felix şi Maltopol, informează Brigada Rutieră. El a fost scos de sub roţile tramvaiului în stare de inconştienţă şi transportat la Spitalul Floreasca.

Potrivit Brigăzii Rutiere, circulaţia tramvaielor pe liniile 1 şi 10 este oprită, pe ambele sensuri.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului însă, din primele verificări, aceştia spun că tânărul ar fi traversat neregulamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici