Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor a căzut în gol, de pe un bloc în construcţie

  • Un bărbat a murit, marţi, după ce a căzut de pe un bloc în construcţie.
  • Acesta era muncitor pe un şantier din Constanţa, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul patru.
  • Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.
3227 afișări
Imaginea articolului Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor a căzut în gol, de pe un bloc în construcţie

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor a căzut în gol, de pe un bloc în construcţie

Poliţia a fost alertată, marţi, de un apel la 112, în jurul orei 9:30, care anunţa că un bărbat a căzut de pe un bloc din Constanţa.

„Este vorba despre un accident de muncă. Victima este un bărbat de 47 de ani, din Constanţa. În timp ce ar fi executat lucrări de construcţii la etajul 4 al unui bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, acesta s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe terasa de la parterul blocului", a informat IPJ Constanţa.

Accidentul de muncă a avut loc pe un şantier de pe varianta oraşului Constanţa, în imediata apropiere a unui cunoscut centru comercial.

În această cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici