Accident feroviar în Timiş: Un tânăr a murit după ce un tren cu 60 de persoane a lovit o maşină

Un tânăr de 25 de ani a murit, duminică, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren de călători, care circula pe ruta Reşiţa – Timişoara, în care se aflau aproximativ 60 de persoane, la locul accidentului fiind solicitat să intervină şi elicopterul SMURD.

2401 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în Timiş: Un tânăr a murit după ce un tren cu 60 de persoane a lovit o maşină

Accident feroviar în Timiş: Un tânăr a murit după ce un tren cu 60 de persoane a lovit o maşină

Accidentul s-a produs, duminică, în localitatea Gătaia, din judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, un tren InterRegio, care circula pe ruta Reşiţa – Timişoara, a lovit o maşină în care se afla doar şoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, maşina a fost proiectată câţiva metri în câmp, iar şoferul a decedat.

La locul producerii accidentului feroviar s-au deplasat o autospecială cu patru subofiţeri, o ambulanţă şi echipaje de poliţie. De asemenea, a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

În trenul de călători se aflau aproximativ 60 de persoane, niciuna nefiind rănită.

Conform reprezentanţilor Inspectoraratului Judeţean de Poliţie Timiş, de vină pentru producerea accidentului feroviar este şoferul maşinii, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din oraşul Gătaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici