Accident grav cu cinci victime pe Autostrada Soarelui. Un copil de 3 ani a murit

Un copil de 3 ani a murit, vineri dimineaţă, după ce maşina în care se afla a lovit un TIR. În urma impactului, ceilalţi patru pasageri ai autoturismului au fost răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3158 afișări
Imaginea articolului Accident grav cu cinci victime pe Autostrada Soarelui. Un copil de 3 ani a murit

Accident grav cu cinci victime pe Autostrada Soarelui. Un copil de 3 ani a murit

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Medgidia.

Din primele informaţii rezultă că o maşină care mergea pe direcţia Bucureşti-Constanţa a lovit un TIR, iar în urma impactului un copil de 3 ani a murit.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tătărici, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un copil de 3 ani a murit, altul de un an este în comă, iar o fetiţă de 7 ani a fost şi ea rănită, dar este conştientă.

De asemenea, în urma impactului au fost rănite alte două persoane, o tânără în vârstă de 25 de ani, internată la Spitalul Judeţean Constanţa, şi un bărbat care a refuzat spitalizarea.

Prima bandă a Autostrăzii este blocată, pe direcţia Bucureşti – Constanţa, din cauza accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici