Accident grav de circulaţie pe DN1: O femeie a murit, iar alte patru patru persoane au fost rănite. Traficul este blocat pe Valea Prahovei

5 persoane au fost rănite sâmbătă, la Azuga, una dintre ele grav, în urma coliziunii a două maşini, traficul pe Valea Prahovei fiind deviat pe Cheia, transmite corespondentul Mediafax.

2667 afișări
Imaginea articolului Accident grav de circulaţie pe DN1: O femeie a murit, iar alte patru patru persoane au fost rănite. Traficul este blocat pe Valea Prahovei

UPDATE: Femeia de 60 de ani aflată în stop cardiorespirator în urma accidentului de pe Valea Prahovei a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor.

6 persoane au fost implicate în accident, 2 din maşina care a provocat coliziunea, iar 4 din celălalt autovehicul.

"Un autoturism care se deplasa regulamentar spre Braşov a derapat, s-a rotit şi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de maşina care se deplasa regulamentar", a spus Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova pentru MEDIAFAX.

O femeie de 60 de ani a fost încarcerată în urma impactului şi a intrat în stop cardiorespirator.

"Femeia de 60 de ani, în stop cardiorespirator, este resuscitată. Alte două femei au leziuni minore şi au fost preluate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Un alt bărbat, de 72 ani, a fost preluat de SMURD Sinaia, o femeie de 39 de ani de SMURD Predeal, iar o alta de 48 de ani, nu a suferit nicio leziune", potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

7 maşini ale ISU Prahova intervin în urma accidentului care a blocat traficul pe Valea Prahovei. O maşină SMURD, una de descarcerare, 4 echipaje ale ambulanţei şi o autospecială cu apă. Alte două echipaje SMURD ale ISU Braşov intervin în sprijin.

Traficul pe Valea Prahovei este blocat, fiind deviat pe Cheia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici