Video ACCIDENT GRAV pe DN73. Patru persoane au fost rănite după ciocnirea a două maşini - FOTO, VIDEO

Trafic blocat, miercuri seara, pe DN73, Piteşti - Râmnicu Vâlcea, după ce două maşini s-au ciocnit, iar 4 persoane au fost rănite, informează corespondentul MEDIAFAX.

1949 afișări

Şoferul unui autoturism care a încercat să întoarcă deasupra pasajului Bascov a fost lovit în plin de o altă maşină care se deplasa regulamentar dinspre Bucureşti către Vâlcea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, pentru scoaterea uneia dintre ele din maşină fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

"Conform apelului la 112, o persoană este încarcerată. Am trimis la faţa locului un echipaj SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare", a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş.

La faţa loculu au ajuns şi ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Două dintre victime, şoferul vinovat şi pasagerul din cealaltă maşină, au fost transportate la UPU Argeş pentru îngrijiri de specialitate, celelalte primind ajutor la faţa locului, ele refuzând să fie duse la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

"Pe numele şoferului care a întors neregulamentar a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt IPJ Argeş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici