Accident grav în Arad: Şapte persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Şapte persoane au fost rănite, dintre care una grav, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe un drum din judeţul Arad, în care au fost implicate două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

780 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Arad: Şapte persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Accident grav în Arad: Şapte persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit

Accidentul rutier a avut loc, miercuri, într-o intersecţie din localitatea Sântana, judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, un bărbat de 59 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului “cedează trecerea” şi a lovit o maşină condusă de un bărbat de 45 de ani.

În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniţi uşor, precum şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 51 şi 57 de ani, pasageri în cele două maşini. De asemenea, o tânără de 31 de ani, pasageră în maşina care circula regulamentar, a fost rănită grav.

“Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă”, a arătat IPJ Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici