Accident grav în Braşov: Doi răniţi grav după impactul dintre o maşină şi un autotren, în zona Popasului Căprioara

Două persoane au fost rănite grav în urma unui accident produs sâmbătă dimineaţa, pe DN11, în zona Popasului Căprioara, din judeţul Braşov, după ce o maşină şi un autotren s-au ciocnit.

626 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Braşov: Doi răniţi grav după impactul dintre o maşină şi un autotren, în zona Popasului Căprioara

Accident grav: Doi răniţi grav după impactul dintre o maşină şi un autotren, în zona Popasului Căprioara

Potrivit ISU Braşov, în urma impactului dintre autoturism şi autotren, două persoane sunt rănite, şoferul maşinii fiind mai grav, încarcerat.

Şoferul autoturismului este conştient, iar pompierii încearcă să îl scoată dintre fiarele contorsionate.

Cea de-a doua victimă are o fractura la picior.

La fata locului intervin două echipaje SMURD si un echipaj de descarcerare.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi cercetează modul în care s-a produs accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici