Accident grav în Buzău. Nouă persoane rănite, după ce un autocar s-a răsturnat

Nouă persoane au fost transportate la spital, cu diferite traumatisme, lunidimineaţă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, peDN2, înjudeţul Buzău, întrucât şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de iarnă,transmite corespondentul MEDIAFAX.

3510 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Buzău. Nouă persoane rănite, după ce un autocar s-a răsturnat

Accident grav în Buzău. Nouă persoane rănite, după ce un autocar s-a răsturnat

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat că accidentul s-a produs pe DN2-E85, în zona localităţii Oreavu. Un autocar care circula pe ruta Bucureşti Tecuci, pe sensul către Râmnicu Sărat, a derapat şi s-a răsturnat, ajungând pe un câmp. În autocar, în momentul producerii accidentului, se aflau 15 persoane.

“Din primele informaţii se pare că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de iarnă. Când s-a produs accidentul ningea în zonă. Autocarul s-a răsturnat într-un şanţ iar apoi a ajuns pe câmp”, a declarat Drăghiciu.

Acesta a mai precizat că nouă persoane au suferit diverse traumatisme şi au fost transportate la spital pentru investigaţii. Traficul nu a fost afectat. La acest moment poliţiştii acţionează la locul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici