Accident GRAV în Buzău, soldat cu un mort şi trei răniţi. Traficul în zonă, blocat

O persoană a murit şi trei au fost rănite grav în urma unui accident petrecut, sâmbătă dimineaţă, în satul Căldăruşanca din judeţul Buzău, după ce o maşină şi o dubă s-au ciocnit. Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă este blocat.

641 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Buzău, soldat cu un mort şi trei răniţi. Traficul în zonă, blocat

Accident GRAV în Buzău, soldat cu un mort şi trei răniţi. Traficul în zonă, blocat

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Buzău, pe DN 2 Urziceni – Buzău, la kilometrul 74+800 de metri, traficul este blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav.

Reprezentanţii Poliţiei Buzău informează, la rândul lor, că în accident au fost implicate o dubiţă şi un autoturism.

”La faţa locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD plus elicopter SMURD - trimis de IGSU, precum şi două ambulanţe SAJ. Se pare că sunt 4 victime, din care o persoană încarcerată - preluată de elicopter SMURD, două persoane conştiente preluate de SAJ şi o persoană decedată”, arată reprezentanţii Poliţiei Buzău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici