Accident GRAV în Constanţa: Două persoane au murit, după impactul dintre o motocicletă şi un excavator

Două persoane au murit în urma unui accident produs, vineri seara, pe DN2A, Constanţa-Slobozia, în care au fost implicate o motocicletă şi un buldoexcavator. În urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la excavator.

1246 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Constanţa: Două persoane au murit, după impactul dintre o motocicletă şi un excavator

Accident GRAV în Constanţa: Două persoane au murit, după impactul dintre o motocicletă şi un excavator

Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs vineri seara pe DN2A Constanţa–Slobozia, pe raza localităţii Dorobanţu.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, se pare că excavatorul a ieşit de pe o stradă laterală în drumul naţional şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, pe care se aflau două persoane.

Reprezentanţii ISU Constanţa susţin că, în urma impactului, motocicleta a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la tractor. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o Ambulanţă SMURD şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD.

În urma accidentului, două persoane au murit.

Circulaţia rutieră este oprită în zonă pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici