Accident grav în Dâmboviţa: Două persoane, duse la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp

Două persoane au fost transportate la spital, duminică, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului, pe DN72 A, în Dâmboviţa, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de electricitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1009 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Dâmboviţa: Două persoane, duse la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp

Accident grav în Dâmboviţa: Două persoane, duse la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un stâlp

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au precizat că accidentul s-a produs pe DN72A, în Voineşti.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 50 de ani, din Văleni, în timp ce conducea un microbuz, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

De asemenea, înaintea impactului cu stâlpul, microbuzul a acroşat şi un autoturism, condus de o femeie din Târgovişte.

„Din primele verificări se pare că şoferiţa autoturismului nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, pentru intra în parcarea unui market şi a intrat în coliziune un microbuzul care se afla în depăşirea sa”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

În microbuz se aflau mai mulţi pasageri, iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După acordarea primului ajutor, două persoane care se aflau în microbuz au fost transportate la spital, mai arată sursa citată.

Microbuzul se deplasa pe direcţia Câmpulung-Târgovişte. Traficul pe DN72A este blocat din cauza stâlpului de electricitate căzut pe partea carosabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici