Accident grav, cu şase răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens. Un copil a ajuns la spital cu elicopterul SMURD

  • Şase persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe o şosea din judeţul Galaţi.
  • La faţa locului acţionează mai multe echipaje de la Salvare şi SMURD, dar şi elicopterul medical.
  • Se pare că accidentul a fost provocat de un şofer care a intrat cu maşina pe contrasens.
1517 afișări
Imaginea articolului Accident grav, cu şase răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens. Un copil a ajuns la spital cu elicopterul SMURD

Accident grav, cu şase răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens. Un copil a ajuns la spital cu elicopterul SMURD

Accidentul grav a avut loc marţi pe DN 24 D, în apropiere de localitatea Cuca, în judeţul Galaţi.

Două maşini s-au lovit frontal după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens. Un autoturism s-a răsturnat pe marginea şoselei, iar traficul rutier este blocat de zeci de minute, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. La faţa locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenţie, inclusiv elicopterul SMURD care a preluat un copil de 10 ani.

„Două autoturisme au fost implicate. Sunt şase victime, dar cel puţin una refuză să fie transportată la spital. Au fost trimise în misiune o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, două autospeciale de la SMURD, o maşină cu doctor şi elicopterul medical. Aparatul de zbor a luat un copil de 10 ani. Victimele aveau politraumatisme provocate de accident”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Poliţiştii au început o anchetă şi încearcă să afle de ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens. Ambii conducători auto vor fi testaţi pentru a se afla dacă au consumat alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici