Accident grav în Maramureş. Doi morţi şi doi răniţi în urma impactului dintre două maşini

Două persoane au murit şi două au fost rănite, duminică seara, pe DN 18, între localităţile Petrova şi Leordina, din judeţul Maramureş, în urma impactului dintre două maşini. Una dintre persoanele decedate este un copil.

7220 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Maramureş. Doi morţi şi doi răniţi în urma impactului dintre două maşini

Accident grav în Maramureş. Doi morţi şi doi răniţi în urma impactului dintre două maşini

Potrivit ISU Maramureş, la accidentul dintre localităţile Petrova şi Leordina au intervenit mai multe autospeciale, două dintre victime fiind găsite decedate.

„Două victime sunt decedate. Una are în jur de 40 de ani şi una 12 ani. Alte două persoane sunt duse la spital. Una e în drum spre CPU Vişeu, cea de a doua e în ambulanţă, iar după ce va fi stabilizată se va începe deplasarea către CPU”, a transmis ISU Maramureş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi verifică modul în care s-a produs accidentul. Primele informaţii arată că accidentul s-a produs în urma impactului frontal între două maşini.

Taguri:
mort,
impact,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici