ACCIDENT GRAV în Mureş, în care au fost implicate un microbuz şi un tir: Un om a murit şi nouă au fost răniţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Andreea Pop, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc după ce un autoturism Volkswagen Sharan s-a ciocnit cu un autotren, şoferul autoturismului pierzând controlul volanului într-o curbă la dreapta.

1292 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Mureş, în care au fost implicate un microbuz şi un tir: Un om a murit şi nouă au fost răniţi

ACCIDENT GRAV în Mureş, în care au fost implicate un microbuz şi un tir: Unsprezece oameni au fost răniţi

UPDATE: Un copil în comă şi un adult rănit grav după accidentul de pe E60, duşi cu elicopterul la spital

Opt persoane rănite în accidentul rutier care a avut loc, luni, pe E60 în zona localităţii Bogata, judeţul Mureş, au fost duse la UPU/ SMURD Târgu Mureş, un copil de 14 ani aflat în comă şi un bărbat cu traumatism toracic fiind transportaţi cu elicopterul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că printre răniţi se numără, în total, patru copii.

"La UPU/ SMURD Târgu Mureş au fost aduşi opt răniţi în accidentul rutier din zona localităţii Bogata, iar printre victime se numără şi patru copii. Un copil de 14 ani care era în comă şi cu traumatism cranio-cerebral sever a fost transportat cu elicopterul şi este internat la ATI copii. De asemenea, a fost transportat cu elicopterul şi un bărbat cu traumatism toracic şi multiple fracturi costale şi de bazin, acesta fiind internat la ATI adulţi”, a spus Negoiţă.

Potrivit acesteia, alţi doi adulţi au traumatism cranio-cerebral şi suspiciune de fractură de gambă, iar un alt adult are fractură la o mână.

"O fetiţă de 13 ani prezenta câteva zgârieturi, o altă fetiţă de 7-8 ani are un traumatism cranian, i s-a făcut un examen de computer tomograf şi este în regulă, şi mai avem un băieţel care avea o plagă frontală şi căruia i se va face un computer tomograf, dar medicii sunt optimişti şi nu cred că are ceva foarte grav”, a afirmat purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureş.

Mariana Negoiţă a adăugat că un tânăr de 19 ani, rănit uşor în accident, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat să fie dus la spital.

În accidentul rutier petrecut, luni după-amiază, pe DN 15 (E60), în localitatea mureşeană Bogata, după ce şoferul unui Volkswagen Sharan a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar maşina s-a ciocnit cu un autotren, o persoană a murit şi nouă au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Andreea Pop a spus că în autoturismul care a intrat pe contrasens şi care are 8 plus 1 locuri se aflau nouă persoane, între care mai mulţi copii.

La rândul său, şeful Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Archiudean, a declarat corespondentului MEDIAFAX că numărul victimelor accidentului rutier este de zece.

"Accidentul s-a soldat cu zece victime. O persoană a decedat şi nouă sunt rănite. Din cele nouă rănite, opt provin din autoturismul care a intrat pe contrasens, iar cealaltă este un minor care se afla în cabina autotrenului şi care a fost rănit uşor", a spus Archiudean.

Răniţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Mureş.

Accidentul a avut loc pe DN 15 (E60), în localitatea Bogata din judeţul Mureş, iar primele informaţii furnizate de reprezentanţii ISU arătau că au fost rănite unsprezece persoane, între care patru copii. Reprezentanţii ISU mai spuneau că una dintre victime era în stare extrem de gravă, medicii făcând manevre de resuscitare. De asemenea, alţi doi răniţi erau în stare gravă, unul dintre aceştia fiind preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici