Accident grav în Prahova: Fetiţă de cinci ani, spulberată de o ambulanţă privată

O fetiţă de cinci ani a fost transportată la spital după ce a fost spulberată, sâmbătă, de o ambulanţă privată care transporta un pacient la dializă. Poliţiştii au stabilit că fata traversa neregulamentar un drum judeţean din Cocorăştii Colţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1651 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Prahova: Fetiţă de cinci ani, spulberată de o ambulanţă privată

Caz cutremurător în Prahova: Fetiţă de cinci ani, spulberată de o ambulanţă privată

Purtătorul de cuvânt al ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că două ambulanţe au intervenit în urma unui accident produs în localitatea Cocorăştii Colţ.

„O fată de cinci ani a suferit un traumatism cranio-facial, escoriaţii la mâna dreaptă şi la picioare şi o plagă la ochi. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Cei din ambulanţă nu au suferit leziuni”, a afirmat Duţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că accidentul a avut loc pe DJ 101A, unde ambulanţa a lovit o fetiţă, iar din primele cercetări rezultă că micuţa traversa neregulamentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici