ACCIDENT grav la Iaşi: Zece persoane au fost transportate la spital după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

Douăsprezece persoane au fost rănite, joi, după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi.

1972 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav la Iaşi: Zece persoane au fost transportate la spital după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

ACCIDENT grav la Iaşi: Doisprezece persoane rănite, după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, în Răducăneni

UPDATE: Iaşi: Zece persoane implicate în accidentul de la Răducăneni au fost transportate la spital

Zece persoane implicate în accidentul de la Răducăneni, judeţul Iaşi, au fost transportate la spital. În total, 16 persone au fost implicate, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează că autorităţile au intrat în alertă în judeţul Iaşi, în zona localităţii Răducăneni, în urma producerii unui accident între un microbuz şi un camion.

”Din primele informaţii de la faţa locului, 16 persone au fost implicate în accident, iar 12 au nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 10 au fost transportate la spital”, arată DSU.

La locul accidentului intervin opt ambulanţe de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Accidentul s-a produs în localitatea Răducăneni, unde un TIR încărcat cu cereale a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este oprită pe DN 28, în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi, din cauza accidentului.

”Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate din partea TIR-ului”, arată Centrul Infotrafic.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul rutier s-a produs în localitatea Răducăneni, unde un TIR încărcat cu cereale a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane.

”Sunt 12 victime neîncarcerate, toate conştiente”, a spus Silvia Bolohan.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de prim-ajutor, unul de descarcerare şi două de la Ambulanţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat că la intrarea în localitatea Răducăneni a fost o coliziune laterală între un TIR şi un microbuz.

”În urma evenimentului au rezultat mai multe victime din microbuz. În prezent ele sunt scoase de către reprezentanţii ISU din interiorul microbuzului”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici