Accident grav la ieşirea din Orăştie: Trei oameni au murit în urma impactului dintre două maşini | FOTO

Trei persoane au murit, sâmbătă, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Orăştie spre Romos, în judeţul Hunedoara, în urma impactului frontal dintre două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

746 afișări
Imaginea articolului Accident grav la ieşirea din Orăştie: Trei oameni au murit în urma impactului dintre două maşini | FOTO

Accident grav la ieşirea din Orăştie: Trei oameni au murit în urma impactului dintre două maşini

Reprezentanţii Poliţiei Hunedoara au transmis că în urma accidentului frontal de la ieşirea din Orăştie spre Romos au murit trei persoane, între care doi bărbaţi şi o femeie.

Cele trei victime au fost scoase din fiarele contorsionate de echipa de descarcerare, însă medicii de la Ambulanţă, sosiţi la faţa locului, nu au putut face altceva decât să declare decesul, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii cercetează modul în care s-a produs accidentul.

Traficul pe DN 7, în zona producerii evenimentului rutier, este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici