Accident grav: Patru pietoni, loviţi de o maşină scăpată de sub control pe o stradă din Braşov

Patru pietoni au fost loviţi, joi, în Braşov, de o maşină scăpată de sub control. Victimele sunt conştiente, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1644 afișări

Reprezentanţii ISU Braşov au transmis că trei echipaje SMURD şi o ambulanţă SAJ intervin în Braşov, pe Calea Feldioarei, unde patru pietoni au fost loviţi de un autoturism.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Braşov au precizat că, din primele informaţii, un şofer a surprins şi accidentat patru pietoni. Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina pe trotuar unde a lovit pietonii.

Cele patru persoane rănite sunt conştiente, susţin reprezentanţii ISU.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au anunţat că un şofer a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina pe trotuar, unde a accidentat patru pietoni.

„Un conducător auto, în vârstă de 76 ani, care conducea un autovehicul pe Calea Feldioarei din mun. Braşov, jud. Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului său de mers unde a surprins şi accidentat 4 pietoni”, a transmis IPJ Braşov.

Cele patru persoane rănite sunt conştiente şi au fost duse la spital unde vor primi îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit poliţiştilor braşoveni, şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
pietoni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici