FOTO Accident grav pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. O persoană a murit, iar alta e grav rănită. Bărbatul decedat era salvamontist

  • Un accident grav s-a produs, miercuri dimineaţă, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.
  • Un camion a intrat în trei vehicule oprite pe banda de urgenţă.
  • O persoană a murit, iar alta este grav rănită.
5123 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident grav pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. O persoană a murit, iar alta e grav rănită. Bărbatul decedat era salvamontist

Sursă FOTO: ISU Giurgiu

UPDATE. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 40, pe sensul către Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, un camion a intrat în trei autovehicule staţionate pe banda de urgenţă.

În urma impactului, o persoană a murit, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricţionat pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi.

Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a pierdut viaţa, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma accidentului.

Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele.

Au fost implicate două autoturisme, un camion apicol şi un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane.

Şoferul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat şi a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, însă a murit.

Şoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ şi transportat de urgenţă la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul care a murit în accidentul de pe autostrada A1 era salvamontist în Argeş. 

Salvamontiştii din Argeş au postat un mesaj după ce colegul lor a murit, miercuri, în accidentul de pe Autostrada A1.

„Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru Mircea Geantă care azi dimineaţă, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgenţă, însă un autocamion i-a spulberat. Aşa e firul vieţii când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrâneţe, nu de boală, ci dintr-o neatenţie a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie şi iată, iarăşi, cum e viaţa şi cât de scump e un moment de neatenţie. Drum lin, Mircea”, anunţă Salvamont Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici