Accident grav pe DN 17: O persoană a murit, iar alte cinci au fost transportate la spital după ce un autoturism a fost lovit de un tir

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, între care trei grav, într-un accident petrecut, miercuri seară, între Păltinoasa şi Gura Humorului, pe DN17, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit violent de un tir, traficul fiind blocat peste o oră.

475 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN 17: O persoană a murit, iar alte cinci au fost transportate la spital după ce un autoturism a fost lovit de un tir

Accident grav pe DN 17: O persoană a murit, iar alte cinci au fost transportate la spital după ce un autoturism a fost lovit de un tir (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Ionuţ Epureanu, accidentul s-a produs, miercuri seară, pe DN 17, între Păltinoasa şi Gura Humorului, circulaţia fiind blocată în zonă mai bine de o oră.

Epureanu a spus că un autoturism Dacia Papuc a ieşit dintr-o zonă laterală a drumului naţional DN 17, şoferul pătrunzând pe carosabil fără să se asigure şi încercând să vireze spre Gura Humorului, moment în care maşina a fost izbită violent de un tir.

El a mai spus că, în urma impactului, un pasager din autoturism a murit, altul se află în stare critică, alţi doi au fost răniţi grav, iar şoferul şi un alt pasager au fost răniţi uşor.

Epureanu a precizat că persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a spus că în acest caz se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului, şoferul tirului fiind transportat la Spitalul Gura Humorului pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici