Video Accident grav pe DN1, în dreptul localităţii Otopeni (VIDEO)

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1, în localitatea ilfoveană Otopeni, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit două autoturisme care veneau din sens opus.

90 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, subinspector Cristina Goliş, accidentul a avut loc în jurul orei 15.30, pe DN1, la kilometrul 16, în localitatea Otopeni.

Potrivit acesteia, Dinu Creţan Vasile, care se afla la volanul unei maşini marca BMW, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind alte două autovehicule care circulau regulamentar. În urma impactului au fost răniţi şoferul autoturismului BMW şi pasagerul din dreapta, acesta fiind în stare gravă, precum şi alte două persoane aflate în celelalte maşini.

Subinspectorul Cristina Goliş a mai spus că circulaţia în zonă a fost restricţionată pe un singur sens, iar poliţiştii încearcă să stabilească motivele pentru care conducătorul autoturismului BMW a părăsit sensul de mers.

Două dintre persoanele rănite în accidentul de pe DN1 au ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unul fiind în stare gravă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa. Acesta a precizat că cei doi bărbaţi se află în investigaţiile medicale, deocamdată nefiind stabilit un diagnostic.

Traficul rutier pe DN1, pe sensul Bucureşti-Ploieşti, a fost reluat în jurul orei 18.00, însă doar pe două din cele trei benzi, iar şoferilor le-au fost impuse o serie de restricţii de viteză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici