Accident grav pe DN1, în judeţul Braşov: Doi morţi şi trei răniţi

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite uşor, după ce un autoturism nu a acordat prioritate şi a fost lovit în plin, joi seară, pe DN1, la ieşirea din Ghimbav spre Codlea, judeţul Braşov, de o altă maşină care circula regulamentar, traficul în zonă fiind blocat pe un sens timp de două ore.

1339 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN1, în judeţul Braşov: Doi morţi şi trei răniţi

cident grav pe DN1, în judeţul Braşov: Doi morţi şi trei răniţi (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, şoferul unui autoturism care venea dinspre Ghimbav spre Codlea a vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat corespunzător, iar maşina pe care o conducea a fost lovită în lateral de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, doi pasageri aflaţi pe bancheta din spatele autoturismului care nu a acordat prioritate au murit pe loc, iar şoferul şi pasagerul din dreapta au suferit răni uşoare.

De asemenea, şoferul celeilalte maşini implicate în accident a fost rănit uşor, dar a refuzat să fie transportat la spital.

La locul accidentului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe.

"S-a intervenit pentru descarcerarea pasagerului din dreapta care a fost rănit uşor, a suferit nişte fracturi la un picior. Din nefericire, doi pasageri de pe bancheta din spate au murit pe loc şi nu s-a mai putut face nimic. Două persoane au fost transportate la spital, dar erau conştiente, în stare stabilă", a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Traficul rutier în zonă a fost parţial blocat şi s-a circulat pe un singur fir, timp de aproximativ două ore, circulaţia fiind reluată în jurul orei 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici