Accident grav pe un pod din judeţul Sibiu. Un autoturism s-a făcut bucăţi după ce a lovit un camion

Un autoturism, care a intrat pe contrasens şi a lovit un camion, s-a făcut bucăţi. Şoferul autoturismului a supravieţuit şi a fost transportat la spital. Îngrijiri medicale a primit şi şoferul camionului, maşina acestuia fiind grav avariată.

368 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe un pod din judeţul Sibiu. Un autoturism s-a făcut bucăţi după ce a lovit un camion

Accident grav pe un pod din judeţul Sibiu. Un autoturism s-a făcut bucăţi după ce a lovit un camion

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe DN1, pe un pod din zona localităţii Avrig. Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism spre Braşov, a făcut o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara care venea din sens opus, condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Braşov.

Echipajul de descarcerare l-a scos pe şoferul autoturismului dintre resturile maşinii şi apoi l-a trimis la Unitatea de primiri Urgenţe a Spitalului din Sibiu. În momentul în care a fost luat de echipajul SMURD, bărbatul era conştient şi cooperant. Îngrijiri medicale a primit şi şoferul camionului implicat în accident.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţişti şi de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipe SMURD. Traficul pe pod este blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avrig,
accident,
pod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici