ACCIDENT grav. Un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit trei maşini. Bilanţul victimelor - FOTO

Trei oameni au murit într-un accident care a avut loc marţi dimineaţa pe Drumul European 85 din judeţul Iaşi, după ce un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit trei maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3702 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav. Un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit trei maşini. Bilanţul victimelor - FOTO

ACCIDENT grav. Un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit trei maşini pe un drum din judeţul Iaşi

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au spus că niciuna dintre cele trei persoane aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens nu a supravieţuit impactului.

"Şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens pe drumul dintre localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei şi a intrat în coliziune cu alte trei maşini. Toate cele trei persoane din prima maşină au rămas incarcerate. Ulterior, au fost găsite decedate", a declarat marţi, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform acesteia, în celelalte trei vehicule implicate în accident nu există victime.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, carefac cercetări pentr ucidere din culpă.

Potrivit martorilor, şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens nu ar fi dat semne de frânare, principala cauză a producerii impactului fiind, în opinia lor, faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici