ACCIDENT în care a fost implicat şi un microbuz, pe DN1: 11 persoane au fost rănite. Şoferul care a provocat accidentul este în comă

Unsprezece persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs la ieşirea din Braşov spre localitatea Cristian şi în care a fost implicat şi un microbuz în care se aflau 12 pasageri. În urma impactului, au fost rănite 11 persoane - şoferii celor două maşini şi nouă pasageri din microbuz.

802 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în care a fost implicat şi un microbuz, pe DN1: 11 persoane au fost rănite. Şoferul care a provocat accidentul este în comă

ACCIDENT în care a fost implicat şi un microbuz, pe DN1: 11 persoane au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

UPDATE 11:00 Şoferul care a provocat accidentul cu 11 răniţi este în comă

Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia au fost rănite 11 persoane, la ieşirea din Braşov spre Cristian, este în comă şi a fost internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, ceilalţi zece răniţi suferind diverse politraumatisme care nu le pun viaţa în pericol.

Potrivit şefului Unităţii Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Braşov, dr. Cristina Vecerdi, şoferul autoturismului implicat în accidentul produs pe DN 73, pe Şoseaua Cristinaului, a ajuns în comă la spital, în stare foarte gravă, fiind internat la secţia de terapie intensivă.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic foarte severe. Este inconştient, a fost intubat şi se află acum la terapie intensivă“, a spus dr. Vecerdi.

Ceilalţi zece răniţi care au ajuns la spital au suferit diverse traumatisme, care nu le pun viaţa în pericol.

"Ceilalţi zece pacienţi nu au leziuni grave care să le pună viaţa în pericol. Trei dintre ei au traumatisme cranio-cerebrale minore şi trebuie să facem investigaţii amănunţite în cazul lor. În rest, au suferit diverse contuzii, traumatisme la membre sau torace şi sunt în investigaţii", a mai spus şefa UPU Braşov.

Şoferul autoturismului se afla singur în maşină, iar în microbuz se aflau 12 pasageri, aceştia fiind muncitori la o firmă din Râşnov.

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe DN 73, la ieşirea din Braşov spre Cristian, unde un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, după ce şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, în condiţii de carosabil umed, şi a intrat cu maşina pe contrasens, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a afirmat că unul dint răniţi este în stare foarte gravă, suferind un traumatism cranio-cerebral. Celelalte persoane rănite au suferit diverse traumatisme, fracturi şi contuzii, fără a le fi pusă în pericol viaţa, a mai spus reprezentantul ISU.

Toţi cei 11 răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Conform surselor citate, echipajele de descarcerare ale ISU au intervenit pentru scoaterea din maşini a celor doi şoferi, care rămăseseră încarceraţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că în microbuz se aflau 12 persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici