Accident în judeţul Sibiu: Două tinere, în şoc hipotermic după ce au plonjat cu maşina în Olt

Două tinere de 23 de ani au fost salvate de pompierii ISU Sibiu, după ce maşina în care se aflau a plonjat, duminică seara, în râul Olt, cele două femei fiind duse în şoc hipotermic la spital, în Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

764 afișări
Imaginea articolului Accident în judeţul Sibiu: Două tinere, în şoc hipotermic după ce au plonjat cu maşina în Olt

Accident grav în judeţul Sibiu: Două tinere, în şoc hipotermic după ce au plonjat cu maşina în Olt (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, maşina condusă de o tânără de 23 de ani a plonjat în râul Olt, în timp ce se deplasa dinspre Vâlcea spre Sibiu, în zona localităţii Boiţa (jud. Sibiu), pe Drumul Naţional 7.

"Pe DN 7, în zona localităţii Boiţa, un autoturism a căzut în Olt, cele două persoane reuşind să ajungă pe plafonul maşinii. Din primele cercetări, maşina era condusă dinspre Vâlcea spre Sibiu de o tânără din judeţul Olt, autoturismul plonjând în râu. Atât conducătoarea auto, cât şi pasagera au fost scoase la mal de echipajele ISU Sibiu", a declarat duminică seara, corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că cele două tinere au contuzii minore şi şoc hipotermic, ele fiind transportate conştiente la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici