Accident în lanţ pe Valea Oltului; 7 autovehicule au fost implicate, printre care un tir şi un autocar. A fost activat Codul Roşu de intervenţie - FOTO

Şapte autovehicule, printre care un TIR şi un autocar cu 19 persoane, au fost implicate, vineri dimineaţa, într-un accident rutier, pe Valea Oltului, în zona viaductului Cârligul Mic, două persoane fiind rănite iar autorităţile activând Codul Roşu de intervenţie.

21280 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe Valea Oltului; 7 autovehicule au fost implicate, printre care un tir şi un autocar. A fost activat Codul Roşu de intervenţie - FOTO

Accident în lanţ pe Valea Oltului; 7 autovehicule au fost implicate, printre care un tir şi un autocar. A fost activat Codul Roşu de intervenţie - FOTO

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat că evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 7 – Călimăneşti, la km 199 + 700 m, în apropierea Viaductului Cârligul Mic.

"Pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, pe sensul Râmnicu Vâlcea - Sibiu, un tir a lovit în partea din spate un autocar, iar acesta din urmă a lovit cinci autovehicule care se aflau în faţa sa, oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului amplasat pentru dirijarea circulaţiei pe viaduct", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Două persoane au fost rănite, în urma accidentului, conducătorul auto al TIR-ului şi un pasager din autocar, care au fost preluate şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Având în vedere implicarea mai multor autovehicule, dintre care şi un autocar cu 19 persoane, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a dispus, ca primă măsură, aplicarea Planului de intervenţie "Cod Roşu", dar după evaluarea consecinţelor imediate, măsura a fost ridicată.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară alternativ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici