ACCIDENT ÎN LANŢ la ieşirea din Sibiu: Un om a murit şi un altul este în stare gravă după ciocnirea a patru maşini

O persoană a decedat şi alta este rănită grav în urma unui carambol care a avut loc duminică seara la ieşirea din Sibiu spre Cisnădie, într-o zonă rezidenţială, în accident fiind implicate patru maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2991 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT ÎN LANŢ la ieşirea din Sibiu: Un om a murit şi un altul este în stare gravă după ciocnirea a patru maşini

ACCIDENT ÎN LANŢ la ieşirea din Sibiu: Un om a murit şi un altul este în stare gravă în urma unui carambol cu 4 maşini

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, se pare că accidentul a fost provocat de un şofer care a intrat într-o depăşire neregulamentară, el decedând în urma impactului.

„Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. O persoană este decedată şi alta transportată la spital. Se pare că persoana decedată este şoferul vinovat. În accident au fost implicate patru maşini”, a declarat duminică seara, corespondentului MEDIAFAX, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că paramedicii SMURD au încercat să resusciteze victima, care a fost scoasă din maşină cu ajutorul unui echipaj de la Descarcerare, însă manevrele au eşuat, fiind declarat decesul.

Totodată, Nistor a precizat că o altă victimă a accidentului a fost transportată la spitalul din Sibiu cu o ambulanţă, starea sa fiind gravă, dar stabilă.

Welter a mai declarat că traficul este blocat între cele două oraşe, Sibiu şi Cisnădie, până când se va finaliza cercetarea la faţa locului şi vor fi ridicate maşinile de pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici