ACCIDENT în Mehedinţi: Opt persoane, între care patru copii, rănite într-un acident pe DN6

Patru copii şi patru adulţi au ajuns la spital, joi dimineaţă, unul dintre copii fiind în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Craiova, primele date arătând că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

406 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Mehedinţi: Opt persoane, între care patru copii, rănite într-un acident pe DN6

ACCIDENT în Mehedinţi: Opt persoane, între care patru copii, rănite într-un acident pe DN6 (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)\

Potrivit inspectorului Claudiu Bebec, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, după ce s-a răsturnat la intrarea în localitatea Tâmna, maşina s-a izbit de un cap de pod, mai multe persoane având nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare pentr a fi scoase din autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe fondul oboselii la volan, şoferul a pierdut controlul volanului şi au intrat cu maşina într-un cap de pod", a declarat Bebec.

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea unuia dintre copii şi a doi adulţi din maşina zdrobită, celelalte victime, alţi trei copii şi doi adulţi, reuşind să se salveze înainte să ajungă forţele de intervenţie.

Toţi au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, copilul descarcerat fiind în stare foarte gravă.

Primele informaţii arată că minorii au vârste cuprinse între trei şi cinci ani şi că una dintre femeile rănite era însărcinată.

Toţi cei opt erau în autoturismul BMW care s-a răsturnat şi urmau să ajungă în Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici