ACCIDENT în sudul Italiei: Două românce au murit, iar alte trei au fost rănite

Două sezoniere românce şi două italience au murit miercuri, iar alţi trei români au fost răniţi după ce vehiculul în care se aflau s-a răsturnat pe o autostradă, în sudul Italiei, informează site-ul postului RAINews.

788 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în sudul Italiei: Două românce au murit, iar alte trei au fost rănite

ACCIDENT în sudul Italiei: Două românce au murit, iar alte trei au fost rănite (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc pe Autostrada A3, în zona Sant'Onofrio, în regiunea Calabria, potrivit www.rainews.it.

În vehicul erau în total opt persoane - şase români şi doi italieni.

Grupul plecase din localitatea Piana di Gioia Tauro (regiunea Calabria) şi urma să ajungă la Pizzo Calabro (Calabria), unde cei şase români - cinci femei şi un bărbat - lucrau la o fermă.

Şoferiţa italiancă a pierdut controlul, iar autoutilitara a lovit balustrada de siguranţă a autostrazii şi s-a răsturnat.

Româncele M.P (27 de ani) şi E.R. (39 de ani) au murit pe loc, precum şi două italience. Alţi trei români sunt răniţi şi au fost spitalizaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici