Accident între două maşini şi două microbuze pe DN 1, în Sibiu: Zece persoane sunt rănite/ Mai multe echipaje SMURD, la faţa locului | FOTO

Două maşini şi două microbuze s-au ciocnit, duminică, pe centura oraşului Avrig, din judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs după ce o maşină a depăşit, apoi a derapat. Zece persoane sunt rănite. Mai multe echipaje SMURD sunt la faţa locului.

1833 afișări
Imaginea articolului Accident între două maşini şi două microbuze pe DN 1, în Sibiu: Zece persoane sunt rănite/ Mai multe echipaje SMURD, la faţa locului | FOTO

Accident între două maşini şi două microbuze pe DN 1, în Sibiu: 16 persoane implicate/ Mai multe echipaje SMURD sunt la faţa locului | FOTO

ATENŢIE! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoţional

Accidentul de pe centura oraşului Avrig s-a produs după ce un şofer în vârstă de 22 de ani, din Braşov, a depăşit un autoturism, iar la revenirea pe banda sa, a derapat, au stabilit poliţiştii rutieri din Sibiu. Un cort al ISU Sibiu a fost montat pe DN 1, pentru ca pasagerii să se încălzească.

Accidentul de pe centura Avrigului a fost provocat de un şofer de 22 de ani, din Braşov, care a depăşit o maşină şi apoi a derapat, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

„Şoferul unui autoturism condus spre Sibiu a depăşit un autoturism, iar la revenirea pe bandă a derapat, a pătruns pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamţ, apoi cu un autoturism condus tot spre Sibiu, microbuzul ricoşând în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul are 22 de ani şi este din Braşov”, a spus Welter.
În maşina condusă de şoferul care a produs accidentul se aflau patru persoane, iar în cele două microbuze erau 12 persoane.

„Zece victime, dintre care una intubată, au fost preluate de către echipajele medicale şi încă 8 au fost implicate, dar nu au nevoie de îngrijiri medicale. O autospecială va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la faţa locului pentru ca oamenii implicaţi să se poată încălzi”, a spus Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Sibiu, accidentul s-a produs în zona localităţii Avrig şi sunt implicate două autoturisme şi două microbuze.

„Din primele informaţii furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate. La faţa locului intervin 5 echipaje de prim-ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensivă SMURD, 1 autospecială de victime multiple, 5 echipaje medicale SAJ şi autospecială CBRN”, a spus Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a anunţat că traficul rutier este blocat pe DN 1 – Centura Avrigului, pentru cercetări şi pentru intervenţia echipajelor de salvare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici