Accident între o locomotivă şi o maşină în Teleorman. O fată de 15 ani a murit

Un accident în care au fost implicate o locomotivă şi o maşină a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în localitatea Botoroaga, judeţul Teleorman. O fată de 15 ani a murit, iar alţi patru tineri au fost transportaţi la spital.

1100 afișări
Imaginea articolului Accident între o locomotivă şi o maşină în Teleorman. O fată de 15 ani a murit

Imagini de arhivă

Potrivit ISU Teleorman, accidentul a avut loc la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului, între o locomotivă şi un autoturism

La faţa locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanţe SAJ Teleorman şi două echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale.

O tânără de aproximativ 19 ani, conducătoarea auto, a suferit traumatisme minore şi a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Un tânăr de circa 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi cooperant, a fost preluat de un echipaj SMURD, un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, a fost preluat de un echipaj medical SAJ, iar o tânără de circa 20 de ani, inconştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic. Toate victimele au fost transportate la UPU Alexandria.

O fată de aproximativ 15 ani a fost declarată decedată de un echipaj SAJ.

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că tânăra de 19 ani, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, şi ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici