Accident la Păltiniş: Un autocar care transporta 20 de copii a derapat

Un autocar care transporta 20 de copii a derapat, duminică, pe un drum forestier din Sibiu, în apropierea schitului de la Păltinişl, toţi minorii scăpând nevătămaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

371 afișări
Imaginea articolului Accident la Păltiniş: Un autocar care transporta 20 de copii a derapat

Accident la Păltiniş: Un autocar care transporta 20 de copii a derapat

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, autocarul a derapat pe un drum forestier în timp ce ducea 20 de copii spre schitul de la Păltiniş.

Niciun copil nu a fost rănit.

"Autocarul a derapat pe un drum forestier din Păltiniş, zona schitului. Acesta transporta 20 de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani. Copiii au fost preluaţi de un alt autocar şi sunt în siguranţă în drum spre gara Sibiu”, a declarat Ramina Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, pentru repunerea autocarului pe drumul principal intervin reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păltiniş cu un tractor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici