VIDEO  Accident mortal cu două supermaşini, un Ferrari şi un Lamborghini, pe o stradă îngustă din Sardinia

Vikas Ranvir Oberoi, magnatul indian care conducea cealaltă maşină implicată în accident, un Lamborghini, a fost înscris în registrul suspecţilor sub suspiciunea de dublă omucidere rutieră.

3506 afișări
Imaginea articolului Accident mortal cu două supermaşini, un Ferrari şi un Lamborghini, pe o stradă îngustă din Sardinia

Accident mortal cu un Ferrari şi un Lamborghini pe o stradă din Sardinia

Există un suspect în legătură cu accidentul mortal care a avut loc pe 2 octombrie 2023 în Sardinia (Italia), în care o rulotă şi un Ferrari s-au ciocnit, acesta din urmă ieşind de pe şosea şi luând foc.

Cei doi pasageri, un cuplu elveţian - soţul avea 67 de ani, iar soţia - 63, au fost carbonizaţi şi au murit. În accident a fost implicat şi un Lamborghini, condus de Vikas Ranvir Oberoi, un magnat indian, care a fost înscris în registrul suspecţilor de către procurorul adjunct din Cagliari Giangiacomo Pilia pentru dubla omucidere rutieră.

Asiacticul se face vinovat de o manevră riscantă care a provocat accidentul. Ambele supercaruri au plecat din Santa Margherita di Pula şi au participat la Sardinia Supercar Experience, o adunare a maşinilor de lux.

Dinamica accidentului

După cum se poate vedea din videoclip, Ferrari depăşeşte, în ciuda faptului că avea linie continuă, ceea ce indică faptul că depăşirea este interzisă. Totuşi, aceeaşi linie continuă a fost trecută şi de Lamborghini-ul lui Vikas Ranvir Oberoi, cu o manevră riscantă şi ilegală care a dus la contactul cu rulota şi cu Ferrari-ul.

Acesta din urmă a ajuns apoi să iasă de pe şosea, luând foc şi provocând moartea celor doi pasageri. Pe lângă Oberoi, care a fost înregistrat ca suspect, la bordul lui Lamborghini se afla şi soţia sa Gayatri Joshi, model şi actriţă la Bollywood. Cei doi au scăpat nevătămaţi. Cei doi pasageri ai rulotei implicate în impact nu au suferit răni grave.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici