Accident mortal în Constanţa, produs de un şofer băut care a fugit de la locul impactului

O femeie de 81 de ani a murit, joi, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce se afla pe marginea unui drum, iar şoferul a fugit de la locul impactului. Poliţiştii au stabilit că fapta a fost comisă este un tânăr de 25 de ani care nu avea permis de conducere şi se urcase la volan băut.

362 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Constanţa, produs de un şofer băut care a fugit de la locul impactului

Accident mortal în Constanţa, produs de un şofer băut care a fugit de la locul impactului

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a petrecut joi după-amiază, pe DJ 226, în satul Sinoe din judeţul Constanţa. Un autoturism Dacia cu numere de Tulcea a acroşat o femeie în vârstă de 81 de ani, după care s-a răsturnat în afara carosabilului.

Ulterior, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

La locul impactului au intervenit medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dar nu au reuşit să îi mai salveze viaţa victimei.

După mai puţin de două ore, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au reuşit să-l identifice pe şofer, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din satul Sinoe, găsit la domiciliu.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi de afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legii au stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool în aer pur expirat.

Bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici