Accident mortal în Olt, provocat de un şofer beat, care conducea fără permis. FOTO

Un tânăr a murit şi un altul a fost rănit, luni dimineaţa, într-un accident provocat de un bărbat beat, care conducea o maşină fără să aibă permis. Accidentul, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlita, judeţul Olt.

1561 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Olt, provocat de un şofer beat, care conducea fără permis. FOTO

Potrivit IPJ Olt, un bărbat de 50 de ani din comuna Sopârliţa, care nu are permis de conducere, aflat la volan, nu a redus viteza şi a intrat într-o dubă oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate.

În urma impactului, duba a fost proiectată în autovehiculul din faţa sa şi a lovit două persoane care se aflau în faţa maşinilor. Este vorba de doi bărbaţi, de 26 şi 35 de ani, ambii din comuna Baldovineşti. Bărbatul de 26 de ani a murit, iar cel de 35 de ani a fost rănit.

Potrivit poliţiştilor din Olt, şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de cetăţenii prezenţi în zonă.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici