Accident mortal pe A1: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat. Şoferul nu avea permis - FOTO

Un microbuz cu 7 persoane s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în şanţ, pe Autostrada A1, în judeţul Sibiu. O persoană a murit, iar două au fost rănite.

2430 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe A1: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat. Şoferul nu avea permis - FOTO

Accident mortal pe A1: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat

ISU Sibiu a anunţat că a intervenit cu două echipaje SMURD şi două echipaje de pompieri militari pe A1, km 257, sensul spre Sibiu la un accident rutier.

Un microbuz s-a răsturnat în şanţ.

„La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale şi au fost evaluate medical un număr de şapte persoane. S-a constatat o persoană decedată. Doi bărbaţi de 30 şi 22 de ani au fost transportaţi la UPU Sibiu, conştienţi şi policontuzionaţi, iar celelalte patru persoane au refuzat transportul la spital”, au spus reprezentanţii ISU Sibiu.

Poliţia Sibiu a anunţat că un bărbat în vârstă de 44 de ani din Galaţi conducea pe A1, iar pe fondul oboselii la volan a pierdut controlul, a lovit şi rupt glisiera metalică şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, şoferul a murit, iar doi pasageri, în vârstă de 22 şi 31 de ani, au fost răniţi.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu avea permis de conducere şi nu purta centura de siguranţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
microbuz,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici