Accident pe DN3, în judeţul Constanţa: un bărbat a murit după ce două maşini s-au ciocnit frontal | FOTO

Un accident grav a avut loc, duminică seara, pe DN3, în Judeţul Constanţa, o persoană în vârstă de 45 de ani pierzându-şi viaţa după ce două maşini s-au izbit frontal, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

1731 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN3, în judeţul Constanţa: un bărbat a murit după ce două maşini s-au ciocnit frontal | FOTO

Accident pe DN3, în judeţul Constanţa: un bărbat a murit după ce două maşini s-au ciocnit frontal | FOTO

Accidentul rutier a avut loc, duminică, în jurul orei 19.15, pe DN 3, între Ciocârlia şi Ciocârlia de Sus.

Accidentul a avut loc între două autoturisme, potrivit ISU Constanţa.

În urma impactului, au rezultat două victime din care una încarcerată (prinsă sub autoturism).

Pompierii au reuşit extragerea bărbatului însă acesta a fost declarat decedat. Cel de al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

„La accidentul de pe DN3 între Ciocaria de Sus şi Ciocârlia de Jos au intervenit pompierii Detaşamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La faţă locului a mai fost alocată o ambulanţă terapie intensivă mobilă”, conform sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici